Merhaba,sadece cocuğum ile ilgili soru sormak icin yeni kayıt oldum.
9 yaşında kızım var, doğduğundan beri hep zor bir cocuk oldu ama ozellikle ilkokula başlayınca cok arttı

İlkokul 1. Sınıfta oğretmenden duymadığımız şikayet kalmadı. Sınıfta dikkate alınmayan bir cocuk olarak arkadaşlarına surekli kendini sevdirmeye calışan, dikkat cekmeyi seven bir cocuk
O donem 3 tane psikoloğa goturduk cokta bir duzelme olmadı acıkcası. Cok onemli birşey olmadığını soylediler, hiperaktif bir cocuk dediler ve bir takım tavsiyelerde bulundular

2. Sınıfta ozel okula kayıt ettirdik. Ordaki etkinlikler devlet okuluna gore daha iyi olduğu icin enerjisini atar diye duşunduk okuldan pek bir şey anlayamadan okullar kapandı ama şikayetler devam ediyor
Oğretmen derste surekli bir şeylerle meşgul oluyor diyor, arkadaşlarının uzerine cok gidiyor bu kez arkadaşları kendini geri cekiyor
Butun oğretmenlerinden şikayet alıyorum artık telefonu acmaya korkar oldum, bir ara duzelir gibi oluyor ama tamamen gecmiyor. Butun oğretmenleri cok zeki bir cocuk ama dikkat dağınıklığı var diyor.
Artık 9 yaşında cok kucukte değil, guzellikle soylem yeri geldi kızdım ama duzelmiyor. Bir şeyler ters gidiyor
Ben anne baba olarak bizde de yanlışların olduğunu duşunuyorum.
Ne yapmamız gerekiyor. Var mı bizim gibi durumda olan? Tavsiye bekliyorum sizden.