Bu surec sabır gerektirir derlerdi de.. bu kadar mı olur du h tahmin etmiyordum...bna akıl verin anneler oyle yoruldum ki..
İlk cocuğum olduğu icin cok tecrubesizim kfam karışık şu an da iyi durumda mıyız kotu mu anlamıyorum...
10 gunu gecti tuvalet eğitimi vermeye calışıyorum...2 ileri bir geri şekilde ilerliyor evden ne zaman cıksam hep bir vukuat yaşadık eve geri donduk.. evde durmaktan da bunaldım artık sabır falan kalmadı...
Anne ciş şeklinde kelimeleri yanyana kurabiliyor sadece bunu cişi varken yapmıyor.. ne zaman sorsam annecim ciş var mı diye ı ı yok diyor.. hadi WC gidelim dediğim de cişi varsa geliyor yoksa gelmiyor.. gece ıslatma yok oğlen uykusunda da ıslatma yok.. kas kontrolu var mesela ciş yapmaya başladı dur tut diyorum tutuyor hemen WC goturuyorum orada devam edebiliyor.. WC korkusu sifon korkusu vs vs hic bir şey yok.. sadece şu anne ciş kelamını yaptıktan sonra soyluyor her daim dipdibe olup cişi varmış gibi hareket edince hadi WC demem lazım.. o da bazen olunuyor arkadmı donuyorum yapmış bile.. kucuk başladım farkındayım.. hata mı ettim geri mi sarsam napsam
Tuvalet Eğitimi 22ay da tuvalet eğitimi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi 22ay da tuvalet eğitimi