Tuvalet Eğitimi Cok endişe ediyorum,ne olur yardım edin
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi Cok endişe ediyorum,ne olur yardım edin
-
16-09-2022, 16:41:09Anneler destek verin, artık gucum kalmadıbayramın ilk gunu tuvalet eğitimine başladık, beklediğim gibi hep sağa sola yaptı gun boyu akşam tuvalete yapmayı becerdi, ama kakayı tuttu,ikinci gun iyi kotu arada kacırsada tuvalete lazımlığa yaptı, 3 gun az kaka yaptı lazımlığa ve ondan korku ,korkmasın diye ovdum seremoni ile uğurladık klozete ve sifona beraber bastık ve ondan sonra ciddi korkuları başladı ve tutmaya başladı işin kotusu bu sefer cişi de tutuyor, 30 saat ciş tutulur mu , 4-5 gundur cişini ve kakasını birlikte tutuyor son raddeye kadar ağlaya ağlaya zorlandığı yerde bırakıyor , lavman yapıldı onu da 5-6 saat tutmayı becerdi,şimdi hep tutuyor ne keyfi kaldı ne huzuru, mız mız oldu hep oturuyor yavrum cişi ve kakası gelmesin diye sıkıyor yerinden kalkmiyor her şey denedik doktora gittik, psikiyatriste gittim yok guzel anlattım gosterdim yok artık şaşırdım ne yapacağım işin kotusu beze de yapmiyor doktor beze donun dedi ama kızım beze de yapmiyor sonuna kadar tutuyor kendine zarar verecek diye korkuyorum bobrekleri zarar gorur diye, beze donsun yeter ki yapsın istiyorum, bu 7-8 gunde ne cektiğimi bir Allah bir ben bilirim, kızlar siz de de boyle bir olay oldu mu ne olur teselli verin