Merhaba, 2 ay 1 haftalık kızım var. Sadece anne sutu alıyor. Doğumdan 2-3 hafta sonra gun boyu huzursuzluk hali başladı bazı gunler daha iyi olmakla beraber bazı gunler epey ağlıyordu. Nurse harveys fayda etmedi. Rezene kimyon cayı fayda etmedi. Başlangıcta ağladıkca meme verdim cunlu acemilik başka susturma yolum yoktu. Araba iyi geliyor gibiydi ama orada bile birden ağlamaya başladığı oluyordu. Yuzunde sivilce gibi kızarıklıklar vardı kakasında kan falan da gorunce doktora gittik. Besin alerjisinden şuphelenildi sut urunleri dana eti yumurta yemiyorum. Dikkat ettikten yaklaşık 10 gun sonra huzurlu bir hal aldı, aynı zamanda laktoz intolerans şuphesi olduğu icin laktazm damla başladım. Acıkcası ben laktazmın iyi ettiğini duşundum. Ancak 1 hafta surdu surmedi yine huzursuzluklar başladı. Bu arada bir de 2 aylık aşılarını oldu 2 gun biraz dinginlik yaptı ama sonra gece uykuları bozuldu. Onceden gun ne kadar kotu gecerse gecsin gece uyurdu artık o da yok.. ayağımda sallayarak sakinleştirip uyutuyorum yarım kundak yapıp yerine koyuyorum 5-10 dk sonra kıpraşma hali geliyo ve uyanıyo. Artık o kadar moralim bozuk ki.. uzun suredir biogaia kullanıyoruz, ekstra gunde 3-4 defa olmak uzere mommys bliss night veriyorum. Beslenme oncesi laktazm veriyorum. Bunlar doktorumuzun onerisi. Mommys bliss ile gaz cıkarması arttı, ancak yine de rahatlama yok.. bazı gunler 1-2 kaka yapıyor ama son zamanlarda kaka sayısı da azaldı. Kaka da mukus oluyo hala ama kan yok. Karnıma sıcak havlu koyuyorum bazen pek faydasını gormedim. Surekli gaz masajı yapıyoruz o da etkili bazen gaz cıkarıyor ama yine cok rahatlama yok yine uyumuyo. Bazen kakasını ve gazını yapınca diyoruz ki oh baya rahatlamıştır artık uyur ama yine uyumuyo Surekli baş ucunda beklesem uyanınca emzik falan verip tekrar uykuya dalabiliyor ama benim de işim gucum var ya da uyumam gerek surekli başında bekleyemiyorum. Sorunumuz ne onu bile anlayamadım.. doktora yine gideceğiz ama doktorlar maalesef ne kadar iyi olsalar da bir yerde bebek, tam care bulamıyorlar. Muhakkak bir sıkıntısı var ki huzursuz boyle ama cozemedim.. bizim gibi olanlar var mı, sorununuz gecti mi ne yapmak lazım yardımcı olur mısınız..