Merhaba 5 yaŞinda bİr kizim var. YaklaŞik 3 ay once boŞandim. İlk zamanlar cok hircinlaŞti. KreŞe yazdirim. Gİtmek İstemedİ. Bu sure İcİnde ev bulamadiĞim İcİn aİlemle yaŞadim. Sonrasinda ev bulduĞum İcİn kendİ evİmİze taŞindik. Normalde kizim her soyledİĞİme evet dİyen yada her soyledİĞİmİ yapan bİr cokcuk deĞİldİr normal olarak catiŞmalarimiz olurdu. Ancak son İkİ haftadoir ne soylersem yapiyor.tabİ bu surecte kisa bİr sure kreŞe ara verİp tekrar devam ettİk. Şuan okulunu ve oĞretmenlerİnİ cok sevİyor. Her soyledİĞİmİ yapmasi bana bİraz garİp gelİyor. Bİrde son zamanlar okulda yaptiĞi boyamalarda hep sİyah ve kirmizi rengİ secİyor.bu durumun analİzİnİ yapamiyorum. İyİ bİr durumu kotumu bİlemedİm. Fİkİr almak İstİyorum. Şİmdİden teŞekkur ederİm.
"not: CocuĞumla mumkun olduĞunca verİmlİ zaman gecİren. Az cokda cocuk psİkolojİsİnden anlayarak ve araŞtirarak davraniŞ sergİlerİm.aĞlayan sizlayan,ceza veren,yemek yedİ dİye odul veren yasak koyan vs. DeĞİlİm.bunu durumun daha İyİ deĞerlendİrİlmesİ İcİn yazdim. "
BoŞanma sonrasi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- BoŞanma sonrasi