Kızım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
-
16-09-2022, 16:19:07Merhaba hanımlar ben 35 yaşında bekar bir anneyim, 14 yaşında bir kızım var 10 gun sonra lgs ye girecek soru cozmekten cok yoruldu cok sıkıldı aman ben boşverdim artık anne diyip duruyor bazen geceleri ağlama sesini duyuyorum ama bende baskıcı bir ebeveyn değilim ki sen calış elinden geleni yap olmazsa hayırlısı diyenlerdenim hem ergenlik hem pandemi hemde lgs uclusu hem onu hem beni cok yoruyor okuldan cok yakın bir arkadaşıylada arası bozuldu zaten iyice yalnız kaldı.. babasını hic tanımıyor.o dort yaşındayken bir adamla evlendim ve bir oğlum oldu ama uc yıl suren evliliğimizin ardından boşandık o zamandan beri cocuklarımla yalnız yaşıyorum ve tek başıma iki cocuk buyutmekten hic şikayetci olmadım biz ucumuz sanki arkadaş grubu gibiyiz birlikte gulup eğlenen gezen..ama kızım ergenlik donemine girdikten sonra cok hırcınlaştı gecen gun telefonda bir arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum en yakın arkadaşının sevgilisiyle sevgili oldugunu anlatıyordu yani araları da bu yuzden bozulmuş benim kızım 14 yaşında ve bir sevgilisi var ben boyle şeylere karşı cok katı olan bir insan değilim ama sadece cok kucuk olduğunu ve lgs doneminde dersleriyle ilgilenmesi gerektiğini duşunuyorum ben bunu konuşma uzerine kızımın telefonunu karıştırdım ve o cocuğu aşkım diye kaydettiğini gordum şimdi ben ne yapayım konuşayım mı kendi haline mi bırakayım kızayım mı zaten şu son donemlerde tiktok denen şeyle de cok fazla vakit geciriyor orasıda hep kufurleri donduğu bir ortam bir yandan bu donemde onu cok sıkmak da istemiyorum zaten evden cıkmadığı icin o cocukla en fazla goruntulu goruşuyordur diye tahmin ediyorum o yuzden nasılsa kontrolum altında mı desem bilemedim? En cok boyle zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum ve icimden o babası olacak adama daha cok lanet ediyorum o yuzden de sizden fikir almak istedim