Merhaba kızlar canım sıkkın ve kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu , ne tartışacak gucum var ne ağlayıp uzulecek halim var
4 gun sonra doğum yapacağım belki herkese alinganım. Siz bir akıl verin. Kime ne diyeyim Allah aşkına.
Abimin kızınin doğum gunune gittik. 2 abim var her ikisinden de 2 yegenim var. Hala olarak her doğum gununde 4 yegene hediye aldım hep. Yılda 4 kez 4 hediye alırdım.
Bugun doğum gununde benimde 3 yaşında kızım vardı. Ben yine yeğenlerime ayrı ayrı hediye aldım hatta baleye yazdırdım , bale elbisesi aldım doğumgunu hediyesi olarak.
Benim kızıma da onlar kucuk birşey alırlar diye duşundum cunku gelenek gibi bir şeydi. Bugun 6 yaşındaki yeğenlerim hediyelerini acarken kucuk kızım bana gelip anne bende bir hediye alabilir miyim dedi. Bekle kızım belki bizde hediye cıkar dedim. Ama cıkmadı kucuk kızım bana sarılıp dakikalarca ağladı hediyeler acılırken. Kızımı teselli ettim artık bu arayanın doğum gunu diye. Cok zoruma gitti boğazıma duğumlendi yine de oturdum orada sesimi cikarmadim.
Ne diyeyim şimdi ben abilerime yengelerime. Niye ufak birşey almadınız desem suclu ben olacağım.
Doğumda kucuk yengeme yanımda olmasini istedim . Bir aradım ee ben asi olacağım sen başka tarihe doğumu al dedi. Tamam dedim aşıdan sonra doğum zaten dedim. Sonra dedi bende zona( yanlış yazmışım roza hastalığı cıkmış oda profa gitmiş bulasi değil demis ) cıkmış gelirim yanına ama haberin olsun bebek kucuk ya sıkıntı olmasın.
Ona dedim gelme hemsirelerle idare ederim ancak kırıldığımi soylemedim.
Anneme soyledim sadece annemde bugun yengelerimi almış balkonda ay kızım sana kırılmış ben de hastalık var diyince doğuma yardıma gidecekmisin dedi. O da evet gideceğim diyince annemde aaa iyi o zaman dedi. Bunu kulagimla duydum. Arkamdan kinusuyir gibi hissettim annemde kendini bilsinler kırıldığını diye soyledim diye ifade etti. Ama gerek yoktu ben tavır alacaktım şimdi hastaneye gelirse o bana buyuk iyilik yapmış gibi olacak. Başka da hastaneye cağıracak kimsem yok. Annem gece kızıma bakacak yaşlı kadın zaten.
Eşime de kırgınım. Bu hamileliğimin son zamBlarinda artık kendimi yormak istemediğim icin coğu işi ona buyuruyordum. Normalde zaten ona kendine zaman ayirmasi icin kendimce caba harciyordum. O da tuttu bana ben senin finon değilim dedi. Doğuma 4 gun kalmış ona da kırgınım ama kavga edecek halim yok. Barışacak halimde yok. Şimdi kendince yardım ediyor ve. Demeden camaşırları seriyor. Mutfakta olduğumda yardıma geliyor ama hic gozumde değil artık .
Sanırım ağlamak istiyorum
Bende mi hata var
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bende mi hata var