Cekyat... Acmama gerek yok, acıkta bekler halde, gecenin 4'une 4 kolla sarılmış cucelerim. Bir, iki, uc. Saymadan da gecer zaman, onlar etrafımda zıplayıp durdukca (zaman) aklıma duşer. Kahin demişti ki bir keresinde: "Her yara kapanmadan tekrar acılacaktır, beklemek bilinmeli, beklemek, olmeden, tukenerek beklemek. Kutsal."
Hayatımdaki herkesin gırtlağında tumor gibi yer etmiş boğumlar var. Hepsini satın almak vaktidir demiştim. Ben dediklerimin hepsini yaptım. Hala yalnızım, hala insanım hala timsalimi aynada bulamayan bir hasta(lık)yım...
Ziyaretime gelir gece demlenir bir koşede, her koşesinde bir iz bırakır zaman cekip gitmeden ay gokyuzunden.. Selam eder ki oylesinedir her şey.. oylesine gelir giderler , kadeh kadeh tenimin altindan akip giden nehirlere.. topragima su vermektense, kurutarak icimdeki tum suratlari.. tum seytanlarimi.. butun kuramlari. bir sigara daha yakiyorum..
Bu gece olumu daha cok seviyorum.
Bu gece seni oldurmeyi cok istiyorum.
-do u believe in love?.. written on the bullet.. say yes to pull the trigger..
almak istedigim gibi aliyorum herkesten bir seyler ve herseyimi herkese cok cabuk vermek gibi bir huyum var. Huylarimi, cinlerimi, tersimi duz edip, icimi icime kusup atmak vaktidir.. saclarimda yogunlasan duman.. carsafi kaymis bu tabut, toplu mezarlar kadar yoksul... dunyanin dogusu, batisina acildigi kadar solumdan sagima donerken.. yine seni goruyorum yanimda.. soguk teninle irkiliyorum her seferinde..
hayatimda ilk kez bir oluyle ayni tabutu paylasiyorum
hayatimda ilk kez bir oluyle uyuyorum..
ve uyandigimda olmus olmayi herkes kadar istiyorum..
katil olmanin en basit yolunu sectik sonucta ..
Sevdik.
Sevistik.
Her şey bir yana, cekyatta katılaşmış suratlara, olu doğmuş her şeye uzuluyorum. İnsanliğımı sıyıramadım kendimden. Kanamak en buyuk cezamdı.
Biri tetiği cekene kadar. Biri o soruyu sorana kadar cekyatımda yatıyorum. Seninle, olumle ve hayatıma eli değmis herkesle.
06.02.2008
Raziel Nisroc
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Raziel Nisroc Cekyat