merhabalar 3 yaşında kızımın gozunde uyuyunca bir kabarıklık fark ettim , gozunu carpmış olabileceğini duşundum 1 hafta kadar takip ettim gecmeyince doktora gittim,kızımın gozunde ic arpacık cıkmış icerisindeki yağ dokusu dışarı akamadan kistleşmiş ve şalazyon adı verilen bir kist olmuş. yetişkinlerde 5 dakikalık bir operasyon ile alınıyormuş fakat doktor bey kızımın yaşı kucuk olduğu icin genel anestezi uygulamasının bu kadar kucuk birşey icin cok gerekli olmadığını soyledi.şimdi bakınca basit bir dert gibi ama anne olan beni anlar inanın uyuyamıyorum takılıyor gozum durmadan gozune bakıyorum artık kızım bile anne gozume bakma diyor,
cok ağladım kendimi sucladım erken fark etsem belki duzelirdi diye , şimdi doktor 2 tane antibiyotkli merhem verdi her sabah akşam gozunu ılık su ve bebe şampuanı ile yıkıyorum ama cocuk işte cok izin vermiyor hergun mucadele ediyorum.dua ediyorum ameliyatlık bir durum olmadan kurtulsun diye. dun fark ettim o sert kısım biraz azalmış gibi ama etrafında yumuşak bir şişlik var , arkadaşlar bunu yaşayanlar vardır muhakkak iyileşme sureci nedir? acaba yumuşayarak atar mı bunu vucut ? doktor az ihtimal kaybolacağını soyledi.cocuğa cok zararı olmaz yani şişip enfeksiyon yapmaz ise almayız buyuyunce bakarız dedi.kafamda milyon tane şey uretiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim. allah razı olsun hepinizden evletlarınıza ve size sağlık versin......