Herkese Merhaba Bundan 2 yıl once oğlum Duhan dunyaya geldi tum kontrolleri ve testleri normaldi hastaneden ayrıldık ve aradan 1 sene gecti bu surecte bebeğimize 2 kez goz ve Rob muayenesi yapılması gerektiğini bilmiyorduk 1 yaşına kadar herşey cok normal ilerliyordu 1 yaşında sonra bir sabah uyandığım da oğlumun gozunde beyaz bir lekecik gordum enfeksiyon yada tırnağı ile cizdi zannettim v e doktora goturdum dokto bana bebeğimin 1 yıldır katarakt olduğunu doğuştan bu gune gormediğini gorse bile bulanık gorduğunu soyledi hemen başka bir doktora goturdum ve 3 doktor sonrası hep aynı cevabı aldım bebeğimin ameliyat olması gerekti evet bir annenin en zor imtihanıydı bebeğimin gorup gormeyeceği muammaydı gec kalınmıştı ameliyata karar verdik ve 1.5 saat surdu 1 ay kadar sonuc hakkında bilgi verilmedi 1 ay sonra ozel bir lens istendi 17 derece ve Turkiyede o lensi bulmak imkansız gibi birşeymiş uzun uğraşlar sonucu bebeğime lensi bulduk ve taktık geriye tek bir şey kaldı gorup gormediğini test etmek sağlam olan gozune kapama bnndı denilen bant yapıştırdık ve evet oğlum goruyordu evet cok şukur oğlumun gozu sağlamdı lens ilede olsa goruyordu bu mucizeydi.. Oracıkta ağladım bebeğime sarıldım şukur ettim.. Anneler bebeğiniz doğduğunda kimseyi ama kimseyi dinlemeyin tum muayelerini yaptırın ozellikle goz muayenesine cok dikkat edin sağlıkla kalın sormak istediklerinizi bu postuna altında cevaplarım...