DERDİNİ SOYLEMEYEN DERMAN BULAMAZ DERLER
BUNDAN YOLA CIKARAK DERTLERİMİZİ PAYLAŞALIM VE HAFİFLETELİM DERİM.
Hastalıgı veren rabbim şifasınıda verir elbet ama bize duşen sonuna kadar caresini aramak.
benim bebegimin beyni gelişmiyor bir tehşisde koyamadılar şimdide almanyaya goturecegim.bakalım orda nediyecekler ALLAH buyuktur elbet bi tedavisi vardır diye umit ediyorum.hastanelerde kızımdan daha kotu durumda olanları gordukce kızımın haline şukrediyorum.beterin beteri vardır herzaman...BEN BUTUN HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..
PEYGAMBERİMİZ’İN ŞİFA DUASI
. Âise (r.a.)”den rivÂyete gore Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde soyle du ederlerdi;
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yugadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sif ver, cunku sif verici sensin. Senin verecegin sifÂdan baska sif yoktur. Oyle sif ver ki hic bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…
eger sizin yakınınızda yada kendi evladınızda bir saglık sorunu varsa arkadaşlar burda paylaşa bilirsiniz...
cocugu hasta olanlar burda dertleşelim!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- cocugu hasta olanlar burda dertleşelim!