Hanımlar hayırlı ramazanlar kızımın sut ve sut urunlerine karşı alerjisi var emzirdiğim icin uzun bir suredir diyetteyim. Şu an 6 ayına yaklaştı,diyete arada sırada farkında olmadan olan kacaklar haricinde sadığım her şeye cok dikkat ediyorum.10 gun kadar once yuzunde fotoğrafını attığım dokuntuler cıktı diyete rağmen doktora gittik kızımın doktoru diyeti tam uygulasan da arada dalgalanmalar olur ya da anlamadan kacak yapmışsın atopik dermatit olmuş ekgıdaya gectikten 15 gun sonra gel kandan alerji testi yapalım dedi.Neyse dedik herhalde kacak yaptım.Dun akşam duş aldırdım giydirirken dirseklerinde bu dokuntuleri gordum doktora yazdım hocam boyle boyle diye yine aynılarını soyledi kakada kan ve aşırı kusma olursa kontrolu bekleme hemen
gel dedi kafam patlayacak artık ben başka şeylere de alerjisi olduğunu duşunuyorum ama doktor o ihtimal uzerine durmuyor başına gelen var mı ve bu dokuntuler sizce birbirinden farklı değil mi ? Giydirdiğim yelek o an doktora gitmek icin dışarı cıkarken giydirdiğim evde falan yelekle tutmuyorum egzamasını tetiklemesin diye
Cocuk Hastalıkları Derdim kızımın alerjisi 😭
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Derdim kızımın alerjisi 😭