Herkese merhaba. Cok uzgunum, surekli ağlıyorum... 46 aylık cok guzel cok akıllı bir oğlum var. Her goren hayran kalır hem ic guzelliğine hem dış guzelliğine. 3 ay once bir nobet gecirdi, epilepsi nobetine benzemiyor dendi. Dun sabah da bir nobet daha gecirdi, bu sefer videoya aldım ve doktorumuza yolladım. Nobet olduğunu ilaca başlamamız gerektiğini soyledi. Kendisi uygun bir zamanda arayacak ona gore muayene olmaya gideceğiz. Bulunduğumuz yerde pediatrik noroloji uzmanı yok.
cok korkuyorum, cok ama cok uzgunum. Surekli ağlıyorum daha cok kucuk, dunku hali gozumun onunden gitmiyor bir an olsun. 2021 girdiğinden beri hastalıklar bir turlu peşimizi bırakmadı. 4 aydır farklı Ve ciddi şeylerle uğraşıyoruz.
cocuğu bu kadar kucukken epilepsi tanısı almış, bir sure ilac kullanmış, sonra da ilacsız hayatına devam etmiş olanlarınız var mı acaba?
Bu arada bir hastanede Psikolog olarak calışıyorum. Epilepsi hastalığı olan ve ilaca rağmen aktif nobet gecirmeye devam eden ve yanında biri olmadan tuvalete bile gidemeyen bir cok danışanım var... bu da biraz korkumu artırıyor ne yazık ki.
Cocuk Hastalıkları Cocuk Epilepsi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Cocuk Epilepsi