Arkadaşlar Allah rızası icin yol gosterin 2 ay oldu tuvalet eğitimine başladık cisi bile tam oğrenemedi surekli altına kacırıyor soyleyip ben goturmesem asla gelip cişim geldi demiyor altına salıyor. Gece zaten hep carşaf değiştiriyoruz en az iki kere kaldırmam gerekiyor coğu kez 3 kere. Bazen gece denk gelmiyor ve kacırmış oluyor. Kaka zaten zulum gibi iki aydır bir kez bile lazimliga yapmadı. Oturuyor yapmadan kalkıyor 1-2 dk sonra yaptım diyerek geliyor resmen buna alıştı altına yapıp yıkatmak ona normal gelemeye başladı. Cocuğum herşeyi konuşan anlayan bı cocuk ama ne yaptıysam tuvalet işini anlatamadim. Odul, hediye paketleri, oyuncaklariyla tuvalet yaptırma, hikayeler, cizgi filmler şarkılar heseyi denedim ama yok az once yine altına yaptı. Ne elde yikamaya ne makinaya camaşır yetiştiremiyorum. Ne yapayım yapanlar nasıl yapıyor anlatın nolur. Birde kızım cok inat ciş icin bile lazimliga zorla goturuyorum korku vs yok lazimliga karşı sıkıntı yok sadece yapmak istemiyor altına yapmak istiyor