İyi geceler hanımlar hemen konuya girmek istiyorum 19 aylık bir oğlum var ismine kesinlikle bakmıyor konuşması da yok baba mama gel diyor oda cok nadiir alkış cee-ee yapar erik dalı acıldığında yerinde duramaz oynar hemen donme yada takıntılı bir hareketlerimiz yok cok şukur 1 yaşında doktora gittiğimiz de otizm olabilir ismine bakmıyor dedi o zamandan beri kafayı yiyecek gibiyim hep bi endişeli her hareketini internete yazıp araştıran bir anne oldum artık kucuk bi ilce de yaşıyoruz pek dışarı hayatımızda yok gelen gidenimizde yok oyle bi yaşıtlarıyla oynuyor ama cok kıskanıyor kıyafetlerini bile ellerine almasına izin vermiyor hemen ağlıyor kollarını uzatıp kucak istiyor oynamak istediği oyuncakları bana getiriyor beraber oynuyoruz hic bir yer de yabancılık cekmez yabancıların kucağına gider ben odadan cıkınca ağlar benimle top oynar başkalarıyla da oynar ama onun istediği gibi oynanacak uykumuz da yememizde bir sıkıntı yok cok şukur işaret parmağını kullanmıyor. Ben saklanırım o beni bulur yada o saklanır ben onu bulurum arabalarını amacına uygun şekilde oynar bizim tek sıkıntımız ismine bakmaması ve işaret parmağını kullanmaması konuşmamasının da sebebi televizyon ve yalnızlık diye duşunuyorum o tv izleyince mutlu oluyor canı sıkılmasın diye hep izlettim hata yapmışım meğerse bu şuphe hic bitmiyor hep bi endişeliyim kıyaslama cok yapılıyor akrabalar arasında onun icin de biraz canım sıkılıyor konu hakkında bilginiz yada duşuncelerinizi oğrenebilir miyim acaba teşekkur ediyorum şimdiden