Cocuk Hastalıkları 7 aylık bebeğim de aşırı halsizlik ve keyifsizlik cok uzgunum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları 7 aylık bebeğim de aşırı halsizlik ve keyifsizlik cok uzgunum
-
16-09-2022, 12:21:08Merhaba arkadaşlar lutfen sonuna kadar okuyup fikirlerinizi tecrubelerinize paylaşır mısınız endişeliyim. Bebeğim 5 ayı bitene kadar cok neşeli kilosu gelişimi yerinde bir cocuktu. Ta ki 6 ay aşılarına kadar. Yawrum aşının 3.gunu kusmaya başladı sonra mukuslu ishal başladı. Gunde bir kez muhakkak fışkırtarak kusuyordu ve ishal pacalarından cıkıyordu ama henuz halsizlik başlamamışt. Bir kac gun sonra Dr a gittik kusma icin iğne yapıldı kan ve kakasında bakıldı. Tabi bu sırada 400 gr kaybetmişti. Kakasında enfeksiyon var dedi antibiyotik zimaks verdi Dr. Fakat 1 hafta kullandık hicbir faydası olmadı aksine kusmaları şiddetlendi. Bu sırada sadece anne sutu istiyordu.ben inek sutu alerjisi den şuphelenip sut urunlerini ve mamayı komple kestim ve maflore başladım.alerji testi sonucu 2 haftaya cıkacak. Cocuğumun kusması kesildi. Sonra bir kac Dr daha gittik kimi kulağında enfeksiyon var dedi tekrar antibiyotik yazdı yolladı. Tabi cocuğum hic gulmuyor halsiz huzursuz ve sonunda tam 1 kg verdi son gittiğimiz Dr ağzında mantar var yara var dedi ilac verdi bu sırada benim tabi talihsiz yawrum da Bi de balgamlı oksuruk başladı. Ağzında ki yara gecti gibi cok şukur ama balgam hala cok rahatsız ediyor. Dun de sutum gelmedi.gidip serum taktırdık vitamin VS cok kotuydu ac kalmıştı yavrum. Alerji maması aldık fakat tadı kokusu cok sıkıntılı muzla vanilya şurubuyla falan kaşıkla ağlatarak yediriyorum sutum cok az. Cocuğum bu 3 haftalık surecten sonra cok zayıf halsiz surekli mızırdanan gulmeyen bir cocuk oldu. Acaba gececek mi cocuğum eski haline kavuşur mu bu halsizlik ve somurtkanlık normal mi cok yıprandım artık aranızda benzer durumlar yaşayanlar var mı