Cocuk Hastalıkları corpus callasum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları corpus callasum
-
16-09-2022, 12:20:07Herkese merhaba arkadaşlar 22 haftalık gebeyken doktorum aytıntılı ultrason icin bir Prof. yonlendirdi 22. Haftaya kadar rutin kontrollerine gittiğim doktorumdan hep iyi şeyler duydum kotu bir şey soylemedi. Yine iyi şeyler duymak icin gittim kiii doktor bana bebeğimin corpus callasumunun ince olduğunu bunun zeka geriliğine yol acabileceğini fetal emar cekilmem gerektiğini soyledi dunya başıma yıkıldı o an ordan cıkar cıkmaz hemen kendi doktorumu aradım kaygımın yersiz olduğunu soyledi ve ben ısrar edince başka bir şehirde başka bir doktora yonlendirdi gittik ve endişemin yersiz olduğunu kalınlığının gayet normal olduğunu pozisyondan dolayı gorunmemiş olabileceğini soyledi. Bunu buraya neden yazıyorum. Eğer ayrıntılı ultrasonda kotu bir şeyler duyarsanız lutfen kendinizi bırakmayın maddi durumunuz elverdiğince başka doktorlara sorun soruşturun ama duyar duymaz sakın benim gibi ağlayıp dağılmayın ve tam olarak gormeden neden boyle konuştuğunu da asla anlayamıyorum 2 gunum mafoldu delirdim resmen Allah kimseye boyle şeyler yaşatmasın inşallah illaki benim durumumda olanlar olacak onlara da doktor tavsiyesi verebilirim sakın bırakmayın kendinizi ve ayrıntılı ultrasona da cok fazla guvenmeyin oradaki doktorlar en en en kotusunu soyluyor