mucize bebek
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●6 Görüntüleme
-
16-09-2022, 12:15:37merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ilk gebeliğim duşukle sonuclandı benim icin zor surecti cunku gebe olduğumu oğrendiğim gunun akşamı bebeğimi kaybettim. aradan 3 ay gecti ve ben tekrar hamile olduğumu oğrendim hem şaşkın hem sevincliydim taa ki gebeliğimin 20. haftasına kadar. renkli doopler de bebeğimin kalcasında tumor olduğunu oğrendim o an aklımı kaybedecektim. doktorum amniyosentez yapılacağını soyledi ama kabul etmedim cunku bebeğimi kaybetme olasılığım vardı bunu goze alamazdım. bir cok hastaneye gittim ve her doktorun soylediği aynıydı gebelik sonlanmalıydı nedeni ise bebeğimin de benimde hayatımız buyuk risk taşıyordu olmem soz konusuydu. kabul etmedim cunku ona kıymaya hakkım yoktu. bebeğim doğduğunda olacakları soylediler ve bebeğim yuruyemeyecek, idrar ve dışkısını yapamayacaktı. 20. haftalarım da su gelişiyle hastaneye gittim 5 gun tedavi gordum ve bu 5 gun icerisinde her defasında gebeliğinin sonlanmasına onay vermelisin hayatın risk altında dediler ve yine cevabım hayır oldu. cooook zor bir gebelik gecirdim ama inancımı yitirmedim ve işte mucize bebeğimle buluşma zamanım geldi 37 hafta 5 gunluk idi doğduğunda. 3 gunlukken ameliyat oldu 28 gun cocuk cerrahi yoğun bakımında 3 gun serviste kaldı bu ayın 14 unde 6 aylık oluyor denilenlerinin hicbiri olmadı cunku inancımı yitirmedim dualarımı eksik etmedim. surekli kontrol altındayız ama kızımla berabersek bu surecte gecer biliyorum. hayatı mahveden bu hastalığın adı sakrokoksigeal teratom o bizi değil biz onu yendik. bu paylaşımım umutsuz annelere umut olsun unutmayın bebekler cok guclu... onlardan sakın vazgecmeyin