Merhaba arkadaşlar
Kızım 16 aylık, Malum pandemi nedeniyle doğum izni sonrası evden calışma donemimiz oldu eşimle.
Mayıs itibariyle başladı. Anlaşmamız da bebeğim uyurken hem eve hem bebeğe yemek, bebeğin camaşır utu gibi işleri oda duzeni vs. vardı. Uzun yıllar deneyimi olan, Turk, orta yaşlı bir bayan. Kızım totalde minimum 2,5 saat uyuyor.
Uyandığında onunla aktif zaman gecirip oyun oynatmasını aktiviteler yaptırmasını hala yurumediği icin buna dair alıştırmalar yaptırmasını bekliyorum, ancak bu yonde cok fazla gelişme gormuyorum, bir kac gundur de eve geldiğimde kızımı hep mama sandalyesinde gordum.
Bu arada eşim ayrı bir odada evden calışmaya devam ediyor ama sık sık yanlarına gidemiyor, yoğun bir temposu var. Tabi ağlama ya da ciddi bir tepki vs olursa mutlaka kontrol ediyor. Daha tecrubeli bakıcılı annelere sormak istiyorum, bakım ile ilgili neler yaptırıyorsunuz, kontrolu nasıl sağlıyorsunuz, uyku suresinde yemek dışı temizlik vs de yaptırılabilir mi sizce ? İlk cocuk ve ilk bakıcı haliyle tecrubesizim, ve ust duzey bir hoşgoru ile yaklaşıyorum, her iletişimde ozenliyim, ama sanki bazı şeyler eksik ve yetersiz gibi geliyor. ( beslenme haricinde, o konuda cok iyi )
Biraz uzun oldu kusura bakmayın, yorumlarınızı deneyimlerinizi merakla bekliyorum. şimdiden teşekkurler herkese
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcınız Neler Yapıyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcınız Neler Yapıyor