1 yaşında bebeğim var surekli mikrop kapıyor surekli uc aydır bu ucuncu antibiyotik.. surekli enfeksiyon kapıyo bı kere dizanteri oldu bı kere gram basil diye bişey kaptı şimdi de cok hasta dun uc kere rontgen iki kere ultrason iki kere kan alındı bağırsakları dugumlenmis dediler ameliyat dediler biseyler sonra yok iyi cok gaz var dediler ozelde kendi doktorumuz var universite hastanesine gidin hemen dedi gittik kan aldilsr kanda enfeksiyon cıktı ama asla ilac vermeden eve yolladılar gece cocuk cok kivrandi durduramadik saatlerce ağladı yine goturduk iki kere lavman yaptilar cocuk uc saat uyku ile sabahı etti kendi doktorumuza tekrar gittik 6 gun antibiyotik iğne verdi antibiyotik şurup yazdı bı ton ilac yazdı .. neden araştırma hastanelerine asla ilac vermiyolar ceksin deyip eve yollanıyor anlamıyorum cocuğum cok cekti cok yıprandı cok uzuluyorum artık bu dorduncu.
Annem evde kedimiz var ondan oluyo diyor ama kedinin aşıları tam başka biryere cıkmıyor dışarı tuvaletini balkona koyduk kedi kapısı var balkonda girip cıkıyor kedi zaten cocuktan korkuyor yanımıza gelmiyo tuylernide kestirdik sıfıra vurdurduk .. bence alakası yok kedi ile.
Acaba dışardan bazen kendimize tavuk kofte soyluyorum ona da yedirmiyorum az onlardan mi hasta oldu ?? Şuan evim tertemiz halıları koltukları battaniyeleri yikattik surekli hasta diye ordan şuphem yok o yuzden aklıma buda gelmeye başladı birdahs asla dışardan kendimize soylediğimiz şeylerden az da olsa vermeyeceğim ona ayrı ozel alıyorum ama yediriyordum da yedirmiycem ..
Sizce neden olsblr ??
. doktora sordum o da anlamadı o da cok uzgun o da bilmiyorum neden boyle oluyor bu cocuk diyo şaşırdı surekli hasta ..
Sizce nelere dikkat etmeliyim nolur yardım edin
Bebeğim surekli hasta
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğim surekli hasta