Bebek Beslenmesi Cocuğum yemek yemiyor artık cıldırmak uzereyim...:(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Cocuğum yemek yemiyor artık cıldırmak uzereyim...:(
-
16-09-2022, 12:13:17oğlum 2,5 yaşında ve beslenmesii cok kotuu...hergun ne yedircem ben bu cocuğa diye duşunmekten fenalık geldii..kahvaltıda sucuklu yumurta ekmekle meyvesuyu ve 1 salatalık.. oğlen ve akşamm makarna,pilav,patates kızartması tavuk yediği ana yenmek bunlar..meyvelerden elma muz salatalık domates .aburcubur birdee oda herşey değil..ayrıca gecedee sut iciyor.. hepsi bu kadar ve oğlum bugune kadar ne bir kase corba icti ne bir yemeğin suyundan ..az once saydığım yemmekler sade olarak yerse yiğiyor.. yeri geldi zorladım ac bıraktım değişik işekillerde sundum,oyunla dnedim,sevdiği kişiler tarafından yesin dedimm hic birine banamısın demiyor... ağzına değişik bişey suremiyor hemen krize giriyor tukuruyor kusmaya calışıyor...artık ne yapacağımm şaşırdımm vee sinirdenn kendimi parcalıyorum..hergun hergun donuşumlu olark aynı şey yenirmii... kaydadeğer bi balık vardıı onu yerdii onuda yemiyorr..kilosu13,5 normal ama sağlıklı beslenmiyorr..doktora goturdumm yemesi lazım dedii herşeyi normal dedii ama olmuyor olmuyorr..bunun bir ccozumu yokmuu delircemm artıkk..dedimm bu cocuğa biri bir kase corba icirsinn aylık maaşa bağlıcam dedimm yapacammda ama kim denediysee yok valla biz pes ettik diyorlarr... offf offf yemeyen bi cocukk ne kadar zorr allahım bana sabır ver dmektenn dilimde tuy bitti.. sizin bir onerinz varrmıı ?? ne yapabilrimm?