Davranış Bozuklukları Ablamın minnak bebeğinin kafasına bi cocuk araba attı ben de bağırdım ?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları Ablamın minnak bebeğinin kafasına bi cocuk araba attı ben de bağırdım ?
-
16-09-2022, 12:10:439 gundur ablamdayım komşuluk ilişkilerini vs elimden geldiğince geliştirmeye calışıyorum dun hatta bi şeyler yaptım misafirleri gelsin onlarla kaynaşsın falan diye 3 tane komşusu var bunlar surekli kendi aralarında konuştu durdu sacma sapan bugun onlar da bizi cağırdılar gittik bir tane komşusunun da 2 yaşında kızı var hic durmuyo kadın da Allah icin surekli dur yapma falan diyo ama yok cocuk zerre durmuyo bugun o kadının kızı benim bebek olan yeğenimin kafasına oyuncak arabayla cok sert bi şekilde vurdu ben de napıyosun sen ya diye bağırdım o 2 yaşında kıza bana o da cocuk dediler o da cocuksa annesi baksın o zaman dedim sonra onun arkadaşı olan kadın da bana yok sen 19 yaşında duruyosun yok işte yeterli olgunlukta değilsin falan diye konuşuyo benle ablam da bağırdım diye bana kızdı şuan benimle konuşmuyo yeğenim de bu arada hicbir şey yok kafasında falan sizce kim haklı ben haksız mıyım?