Cocuk Hastalıkları Annem olse uzulmem sizce ne yapmalıyım (detay icerde)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Annem olse uzulmem sizce ne yapmalıyım (detay icerde)
-
16-09-2022, 12:10:3825 yaşında okuldan mezun oldum kpss den bi memurluk falan olmadı puanım duşuktu ozel sektorde de tutunamadım. Şuan 27 yaşındayım 1 senedir kpss ye hazırlanıyorum kardeşim 9 yaşında otizmli annem şizofren ama şuan iyileşti yani hastalanmıyor ama bana surekli olarak gereksiz ve aşırı tepki veriyo. Hicbir ilişkimde ailem yuzunden tutunamıyorum kardeşimle zerre ilgilenmiyo televizyonun başına koyuyor saatlerce orda kalsa cocuk umursamıyor bok gibi yatıp surekli tesbih cekiyor daha gecen gun cocukla ilgilen dedim diye kollarımı yoldu ben de onu yoldum geri gelip ağlayarak ozur diliyo kadından artık cidden tiksindim. Derslerime odaklanamıyorum ilişkimde tutunamıyorum, bi arkadaşım bile yok intihar etcem diyorum annem surekli geber, ol de olune ağlayalım diye beddualar ediyo. Surekli devamlı devamlı sen gecimsizsin sen şoylesin sen boylesin diye beni kotuluyor dışarıdaki insanların yanında bile beni kotuluyor en olmadık insanın yanında bile beni kotuluyor uc gun sonra bi cocukla buluşcam kollarım hep mosmor siz olsanız naparsınız? Boyle bi kadın anneniz olsa tavrınız ne olurdu?