Davranış Bozuklukları Hafif otizm
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları Hafif otizm
-
16-09-2022, 12:07:47Merhaba arkadaslar kizima hafif otizm ya da uyaran eksikligi var denildi tam tani konulamadu acikcasi kizim konusur 5n1k ya cevap verir hatta sohbet bile edebilir kelime dagarcigi gelismistir herseyi kolay ogrenir akademirnolarak hic skntisi yok ancak sohbet sirasinda coksacma konusmalari var ornegin durduk yere seni cizicem der orda bir sey anlatmak ister ama anlatsmaz baze.n dogal konusur bazen sacma ne diyecegini bilemiyor aslinda kelimeleri secemez..olay anlatmak ister ama hikayelestirerek anlatir replikli basindan gecen olayi tam anlatamaz bu noktada egitim konusunda cok tikandim bana Eskisehirde bu konuda dogru egitim yonlendirmesi yapabilecek ya da kizimin artik bu noktada ihtiyaci ne belirleyebilecek bir uzman arayisindayim onerileriniz var mi acaba ..ya da baska illerde olur artik iyi bir uzman degerlendirsin nasil bir egitimle ilerlemek istiyorum bilmeknistiyorum aba hic yaramadi kizima misal zaten dedikleri her seyi biliyor oyunla devam ettik bi sure ama bu konuyu asamiyoeuz..