Davranış Bozuklukları Kızımla başım dertte ne yapsam bilmiyoruuummm….
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları Kızımla başım dertte ne yapsam bilmiyoruuummm….
-
16-09-2022, 12:04:35Merhaba arkadaşlar. 6 yaşında kızım var. Normalde cok cok iyi, akıllıdır. Harika anlaşırız. Bende enerjik ve eğlenceli bir anneyim. Ama kızım bazen hic soz dinlemiyor. Aslında bu 2 yaşından beri var. Sendrom dedik o bu şu dedik. İstediği olmazsa deliler gibi bağırıp ağlıyor. Dışarıdan duyan eziyet gorur sanır bilmeyen yani. Okulda yapılan testlerde zekası da cok iyi cıkmış. ama gel gelelim evde eskiden kitap severdi şimdi kitaplarla da arası yok ve son zamanlarda başım ağrıyor diye ağlıyor. Yatırıyorum dinlendiriyorum bir sure sonra (5 dak falan) gecti deyip taklalar atmaya eğlenmeye başlıyor. Biz tabi şok. Norolojiye de goturduk. Başını carpmıştı birkac kez oyun oynarken. Her ihtimale karşın. Dr bir takım testler yaptı. Tomografiye gerek yok şu an icin dedi. Birkac kez carpmadan birşey olur mu ki? Şiddetli başı ağrıyan cocuğun aniden gecer mi başı? Yoksa cok ağlamasından inatlaşmasından mı ağrıyor başı? Psikiyatriye mi gitsek ne yapsak bilemiyorum. Buna benzer birşeyler yaşayan var mı aranızda? Şimdiden teşekkur ederim.