Kızlar sırf bu konuyu acabilmek icin uye oldum artık ağlıyorum yani sinirden. Oncelikle 7 aylık oğlum var 1 ay once alttan iki tane diş cıkardı. Neyse tabi ek gıda donemindeyiz. Ama aşırı derecede iştahsız aşırı diyorum cunku bu kadarını hic gormedim. Biberona normal mama yapıyorum icmiyor, kaşık mama hazırlıyorum yemiyor. Corba, sebze puresi, meyve yoğurt veriyorum ağzını acmıyor. Bir kere bile ağzını kendi acıp yediğini gormedim. Telefondan şarkı falan acıp yedirmeye calışıyorum bazen yiyor bazende kusuyor. Az az da vermeye calışıyorum aslında ama yok yani. Hic biseye ağzını acmıyor, oğunuyor bazen tatlı bişey versem bile. Mesela bugun sabah 10 da uyanık 10 bucukta biberona mama yaptım onu icti, Sonra saat 3 gibi kaşık mamasi yaptım azcık onu yedirdim zar zor o kadar bakın 2 oğun sadece. Saat şuan 10 bucuk ve bu saate kadar başka hic bisey yemedi defalarca mama hazırladım doktum yani yok zorlasamda yemiyor icmiyor. Ne yapacağımı artık şaşırdım ağlıyorum artık yani valla. Cocuğu olanlar bilenler lutfen bana bir akıl verin gercekten kendimden gectim artık acıkmıyor yani butun gun yemek mama vermesem istemez
Not. Emzirmiyorum 3.ayda sutum kesilmişti
Bebegim cok istahsiz artık ağlıyorum lutfen akıl verin
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebegim cok istahsiz artık ağlıyorum lutfen akıl verin