Merhaba bebeğimin kakasından antibiyotik ictikten sonra kanlı kaka geldi ikikez geldi gastroenteroloji doktoru hastaneye yatış verdi ve kolonoskopi is
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Merhaba bebeğimin kakasından antibiyotik ictikten sonra kanlı kaka geldi ikikez geldi gastroenteroloji doktoru hastaneye yatış verdi ve kolonoskopi is
-
16-09-2022, 11:57:37Merhaba bebeğimin kakasından iki-3 kez kan geldi kulak enfeksiyonu icin antibiyotik ictik crofilex-bıd400/57 mg kusma ve dokuntu yaptıktan sonra kadından kan gelmeye başladı bir tane yazıda antibiyotik lerin bagırsaktaki bakterileri yok ettiği icin kan geldiği yazıyordu 10 aylık bebeğim her kan alınmasında aglayışına dayanamıyorum gastroenteroloji doktoru hastaneye yatış verdi ve kolonoskopi istendi anestezi uzmanı uyutcamız icin alerjisi varmı dediğinde antibiyotik ictikten sonra kusma ve vucutta dokuntu oldunu kakasından sonra kan geldini soyledim anestezi uzmanı direk alerjik bolumunden alerji yapılması gerektini soyledi ve hastaneden cıkışımızı istedik burdan bebeklerine kolonoskopi yapılanları okuduğumda boşuna yapıldı ve sut alerjisi olduğu yazıyordu benim gibi olan varmı cevaplarınız cok onemli kolonoskopinin yan etkileri cok kotu kana olabilir anestezide uyanamaya bilir bebeğim gercekten cok zor bir durum 4 gundur yerdemiyim goktemiyim bellisiz cocuğumda hali kalmadı