Duzenleme:

Hepinize cok tesekkur ederim beni cesaretlendirdiniz, bu sabah sutum geldi sagarken emzirme danismani ile de bir gorusme yaptim sonra bir cesaret tekrar koltuk alti pozisyonu ile denedim sukurler olsun en azindan 5 dakika durabildim 2 kez ara vererek ucunu dogru sekilde aldirmakti sorunumuz zamanla ogrenecegiz Insallah
Benimle ayni durumu yasayip umutsuzluga kapilanlar icinde tekrar konuyu duzenlemek istedim.
Tesaduf mu bilmiyorum ama sabah dusta masaj yaptim, Solgarin Yeast ve B 12 li sut takviyesini ictim 1 saat uyudum, uyandigimda sagdim ve geldi sukurler olsun

Merhaba,
Dun sabah 9 da kızıma kavuştum cok şukur. Fakat hic iyi değilim benzer tecrubelere ihtiyacım var.

Bebeğimi doğduktan 2 saat sonra emmek uzere goğsume koydular bebeğim tuttu ve cok guclu şekilde emmeye başladı ama inanılmaz bir acı hissettim 5 saniyeden fazla dayanılmıyordu defalarca tekrar denediler ve her seferinde aynı acı oldu şuan goğus uclarıma pijama dahi giyemiyorum inanılmaz şekilde acıyor bebeğimi emziremiyorum sağıyorum, milim milim kolostrom geliyor sadece yaşayan var mı ?
Bu şekildeyken ne yaptınız yardımlarınızı bekliyorum cok uzuluyorum iyi anne olamadım , yetersizim gibi hissediyorum .