Arkadaşlar selamlar.
Annelik gercekten zormuş ama beni asıl bu aşılar yaşlandırdı. Benim bebe 6 aylık şimdi bu menenjit aşısı ile ilgili cok araştırma yaptım, fakat ne hikmetse her haltı linkleyen satış reklam ile ucretli ortaklık yapan sevgili doktorlarımız sosyal mecrada bununla ilgili adam akıllı bilgi vermiyor. Ortaya ceşitleri atmış acıklamayı hangi ayda olacağını yazmış gecmiş. (benim bulduklarım boyleydi en azından)
Bana etkili olan şu bu tarzı bir acıklama lazım. Cunku ya şundadır ya bunda yapamam aşıya. Kendi doktorumuz da ben şunu oneriyorum diyor sebep ne hocam? bu uygun. Ya bilgileri yok ya da sorumluluk almak istemiyorlar ben anlamadım. Her aşı aynı diyecek olanlar da demesin. İcerikleri etki dereceleri bambaşka. Biri x cok iyi biri y cok iyi diyor.
Neyse allah aşkına bu aşıyı yaptıranlar ne yaptırdı hangi ayda yaptırdı neden o tipi yaptırdı yazarsa ben de ona gore yol alacağım. Bilgileri toplayıp doktora danışıp hayırlısıyla yaptıracağım.
NOT: Aşı karşıtı guzel kardeşlerim zaten stresliyim gozunuzu seveyim konuma yazmayın.
Menenjİt aŞisi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Menenjİt aŞisi