Arkadaşlar merhaba. Uzuntuden olucem nerdeyse. Ayın 16sında 4.ay kontrolune gittik. Başın ust kısmında bıngıldağın sağ tarafı puruzsuz inerken, sol tarafı hafif puruzlu iniyordu. Doktora sordum başın arkasında duzleşme olmuş ondan dedi. Zaten o zamana kadar bebeğimin kafası hafif sivri geliyodu gozume, eşime soyledim yok bi şey dedi ben abarttım galiba dedim sustum. Doktor oyle deyince baktım hafif Bi duzleşme var. Sonra iyice inceleyince sağ arka ve sol arka hafif sivrileşmiş, duzleşmeden kaynaklı. Netten araştırdım baya. Aşırı gibi durmuyordu ama bulduğum tek merkez cranial tedavi merkeziydi. Fotolar uzerinden goruşme yaptım. Bana duzleşmenin aşırı boyutta olduğunu ve kask takması gerektiğini soylediler. Aşırı derecede uzuldum kendimi sucladım. Duz kafa yastığı almıştım yine eşimin o ne ya cok rahatsız bi şey vs demesi yuzunden kullanmamıştık ve şimdi sonuc boyle oldu keşke onu dinlemeseydim diyorum ama olan oldu gun doktora gittik kafa olcumu vs yaptı kafa olcusu normal ama sağa sola dondurerek yatır daha kucuk duzelir kasklık Bi durum yok dedi. 6.aydan sonra duzelmezse ve artış olursa beyin cerrahına gidersiniz dedi. Kafayı yedim gibi Bi şey geceleri uyuyamıyorum surekli kızımın kafasına bakıyorum surekli sağa sola donduruyorum, theraline diye Bi medikal yastık varmış ondan sipariş verdim, kafada duzleşen kısımları duzeltiyormuş belki işe yarar dedim. Fotoğraf ekleyeceğim. Lutfen aynı sıkıntıyı yaşamış/yaşayan/bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi oneri verirse cok memnun olurum.