Meraba arkadaşlar.. Sinirlerim cok bozuk sabrım taşmak uzere acil yorum ve yardımlariniza ihtiyacim var...
Oğlum 2 ay sonra tam 4 yaşını dolduracak. 5 den gun alacak. Bir bucuk yaşındayken bile anne cişim geldi anne kakam geldi beni tuvalete gotur derdi. Şimdi soylemeden direk altına yapıyor. Herhangi bir sağlık probleminin olmadığından eminim. Cunku gece yatarken bile altına yapmıyor uyandıktan sonra yapıyor. O soylemeden Kendim onu tuvalete goturuyorum hadi oğlum cişini yap lutfen Diyorum. Hayır anne cişim gelmiyor diyip 5 dk sonra gene altına isiyor. Bu durum yaklaşık bir aydır devam ediyor. Evimi baştan sona temizledim yıkadım. Calışan bir kadınım ve bunyem kaldırmıyor artık. Sadece ciş ile değil kakasını bile yapıyor. Defalarca kulotu cope atmak zorunda kaldım. Bez almaya yetişemiyorum. Tatlı bir dille defalarca sordum ona, neden altına yaptığını hatta birkac defa kızıp bağırdım anlayacağınız her yolu denedim. Maalesef konuşmuyor nedenini soylemiyor. ve duzelmedi de.. psikolojik bir sorun gibi geldi bana ? Sizce de oyle mi?? Dışarı adım atamaz hale geldim.. altına yapıyor ve haliyle kokuyor rezil oldum... Lutfen acil yardım edin bana. Bir akıl fikir verin...! Kafayı yiyeceğim neredeyse.!!