Caresizim yardım edebilir misiniz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Caresizim yardım edebilir misiniz?
-
16-09-2022, 11:47:36Herkese Merhaba formda yeniyim doğru yere mi actım konuyu bilmiyorum uzatmadan konuya gireyim 12 yaşında kız kardeşim var annem 8 sene once vefat etti ben baktım ona 5 senedir evliyim şuan yanimda gecici bi sureliğine ne yapmaya calıştığını anlamıyorum okulda babamın dediğine gore iyi ama normal hayatta hicte oyle değil biri ikaz etmeden bişey yapmaz yada ikaz etsende yapmaz ornek: diş fırcalama, banyo yapma, el yuz yıkama, ust değiştirme, yatağı toplama, ders calşma vs gecen sene 3 ay kaldım babamda hergun yapması gerekenleri rutin olarak soyledim ama 3 ayda başarı elde edemedim evime geldikten sonrada babamı arayıp hergun yapması gerekenleri yine soyledim ama yok şimdi bende kalıyor 15 gun oldu ama yine aynı hic bişey yapmıyor yaptığı tek şey tv izlemek yemek yemek dışarıda gezmek gecen sene kuran kursuna babam yollamış sonra gitmemiş ama kurana saygısı yok ayaklar altında gunah olduğunu soyluyorum umrunda olmuyor ustune basıp geciyor kir icinde saclar bitlenmis tabağı yıkamadan pis tabakta yemek yiyip su icebiliyor onun yaşıtları yaşına gore sorumluluklarını yerine getirip kişisel bakımını kendileri yapabiliyor herkes bu halinden dolayı dalga geciyor ama yinede kendini duzeltmek gibi bi duşuncesi yok psikiyatriste goturdum fayda etmedi surekli karşıma alıp babam ve ben konuşuyoruz takmıyor bizi saygısı yok surekli aynı şeyleri soylemekten babamda bende bıktık 4 yaşında cocuk gibi ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz