Cok guzel giden bir hamileliğim vardı. 32. Haftada bebek hareketlerini hissedememe sebebi ile endişe ettim ve acile gittim. Dopler iyi cıkmasına rağmen nst ler istenen seviyede değildi. Hastaneye yatışım yapıldı. 2 ser doz 12 saate 1 ciğer geliştirici iğne yapıldı ve 1 gun sonra nstler iyice kotuleşince acil sezeryana alındım. Biraz daha geciksek bebek anne karnında olebilirmiş.. bebek cıktığında ağlamadı hemen yenidoğan yoğun bakıma alındı bugun 8. Gun…beyin emarı cekildi evre 1 kanama olmuş ve gecmiş tekrarlamadı. Ciğerler ve kalp makinalara bağlı entube… bugun ilk defa hareket etti. Dokunmama izin verdiler ama hala entube. Bobrekler diyalizle calışıyor. Yani premature olmasının dışında başka sorunlarla da ugrasıyoruz. Ama direniyor. Solunum ve ciğerlere verdikleri destek minimum seviyede..bobrekler diyalizle de olsa calışmaya başladı ve kanama yok cok şukur. Var mı başınıza gelen benzer bir durum? Bşran once yanıma gelsin istiyorum ancak bu surec uzun ve yavaş.. hayati tehlikesi devam ediyor..haftanın 3 gunu gorebiliyoruz