Merhaba arkadaşlar , bebeğim henuz 5 aylık. En başından beri kolik bir bebekti, gecmek bilmeyen sancılar , lohusalıkta yaşadığım zorlu gunler (eşimle ilgili ) ,bebeğimin emmeyi ve beslenmeyi red etmesi ve sonunda sutum olduğu halde memeyi bırakması ,şimdi de 5 aylık bir bebeğe gore az mama alması 60 cc yi bile zorlaması gercekten beni alt ust etti . Dr a goturunce normal ama bana gore normal değil cunku aylık aldığı 200-300 gramı bile ben zorla ağzına kaşıkla mamayı vererek ,uykuda beslenme yaparak elde ettim ve gercekten zor bir bebek olması , yanındaki durumlarla psikolojim tamamen bozuldu . Anne sutu almayan bir bebek bari formul sutu icse rahatlasam o da yok , napacağımı bilmiyorum cunku ben artık gercekten hic iyi değilim . Zorlukla evladima kavuştum aşılama,tup bebek , aşılama derken bu kadar zorlanacagimi bilmiyordum. 5 aydır gece gunduz demeden caba sarf ettim sırf emsin emzirebileyim diye son 3 ay ,2aylik olduğundan beri sadece gece emzirebiliyordum ve asla uyumuyordum 1 saatte 1 emzirmek icin . Gercekten psikolojim bozuldu surekli ağlıyorum ona mamayı verince o da diliyle eliyle itekleyince deliye donuyorum resmen hasta oldum , benim gibi bebeği emmeyip normalde de mamayı asla ayına gore icmeyen var mı ? Lutfen gercekten iyi şeyler duymaya ihtiyacım var