Merhaba arkadaşlar kızım neredeyse 7 aylık olacak ,en başından beri sorunlu ve en başından beri yorulmuş tukenmiş kendimi yiyil bitirmis durumdayım ve sizlerden de gercekten beni telkin edecek şeyler duymayı cok istiyorum.Bebegim bir suru tedavi sonrası bilenler bilir tup bebekte dahil sonrasında aşılama ile oldu ,bu surecte de zaten cok emek verip cok sabretmistim. Hamileliğim puruzsuz sorunsuz gecti ama bebeğim doğduğu gunden beri huysuz,huzursuz,kolik ,gazlı sabah 4 lerede dek battaniye de sallamalar ve iştahsız bir bebek. Memeyi 3.aya dek zar zor emzirdim geceleri hic uyumadan sırf gunduz almıyor bari gece icsin , denemediğim şey kalmadı biberon emzik vs kullanmadım ama en sonunda 3.ay bıraktı asla almadı ne yaptıysam olmadı ki sutum hem besleyici idi hemde coktu ,daha gecen hafta sutum tmamaen bitmiş oldu neredeyse 4 ay emmedigi halde..neyse şimdi ki konuma gelelim , kızım alsa mamayı seven bir cocuk değil memeyi sevmedi bari mamayı sevsin dedim denemediğim mama kalmadı burada yine konu actım yok mamayı da sevmiyor ve Dr tavsiyesi ile meme de almadığı icin + mama asla sevmediği icin ek gıdaya 5.ay gectik ek gıda surecim su son 2 haftaya dek iyi idi ama şimdide ek.gidayi red ediyor ve iki kaşık versem 3.de ağzında tutarak bekletiyor dakikalarca 5 dk bile tuttuğu oluyor hayretler icerisindeyim ve oyalayarak yedirmeye calışıyorum ve 3.kasikta yutunca bende diretince kusuyor ve inanın hic iyi değilim cok cok yoruldum ,ben bu kadar kotu bir anne miyim ,beni mi sevmiyor artık sacma sapan şeyler duşunmeye başladım . Dr a goturdum onlara gore herşey yolunda ama bana gore değil cunku aldığı gramlari ben zorla yedirdigim icin alıyor boyu ayına gore cok uzun anne baba uzun ama.kg su 20 gunde 200 gram almış sinirlerim cok bozuldu biraz once heryer kusmuk icinde yine kaldı , kendisi ben ve evin halıları ustelik ağlaya ağlaya ben cok yoruldum gercekten niye boyle yapıyor nolurdu sanki bari ek gıdada sorunlu olmasa . Buarada mamayı uykuda 1 saatte 4 dozu bekleye bekleye iciriyorum uykudada red ediyor ve 7 aylık bebek boyle olamaz . Lutfen bana birşeyler soyleyin bu hep boyle mi gidecek ,kendimi artık dişlerimi sikmaktan bi hal.oldum gercekten kotuyum