İyi geceler hanımlar.
7 yaşındaki oğlumun hic iştahı yok ve yemek yemeyi sevmiyor https://forumla.net/ Hic acıktım demez. Ben soylemesem aklına bile gelmiyor. Bizim zorlamalarımızla kilosu ideal bağışıklığı iyi gibi ama ben kendi isteğiyle yesin istiyorum.
Bir de yemekten ziyade iştahını artıracak veya besin değeri yuksek,faydalı,bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek bir karışım veya vitamin var mı onerebileceğiniz,kullandım faydasını gordum dediğiniz?
Yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum bu konuda. Yemek cok yemese bile bir macun olur yapıp vereyim alamadığı vitaminleri alsın.
Gece gece bu dert oldu. Cevaplarınız doğrultusunda yarın bir şeyler yapacağım. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ediyorum. İyi geceler
Duzenleme: 1gun icinde yediği şeyleri de yazayım
Sabah kahvaltı: Yumurta mutlaka olur ( Haşlama,rafadan,yağda,omlet)
Peynir,zeytin,bal,recel,tam buğday ekmeği,sut) Bunları yediriyorum genelde. Arada yanına tost veya pankek yapıyorum. Patates kızartması nadir yaparım.
Ara oğun:Evde yaptığım kek varsa veya 1 elma yedirmeye calışırım.
Oğle yemeği: Genelde sadece 1 kase corba icer. Yemek yemek istemez. Arada corba veya sadece yemek yediririm.
Akşam:Corba,sebze veya et yemeği,pilavı salatası olur mutlaka ama az yer. Yoğurt olmazsa olmaz yediririm.
Cay saatinde ceviz,fındık,badem,kuru uzum yer. Yanına ıhlamur veya nane limon kaynatıp iciriyorum.
Yatmadan 1 saat once de meyve yeriz.
Bu yazdıklarım bizim rutinimiz oldu. Tabi ben demesem veya hazırlayıp cağırmasam asla aklına yemek gelmiyor.