Merhaba hanımlar; 6,7 aydır 2,5 yaşındaki oğlumun uykuya gecisini bir turlu kısaltamadım bu beni artık cok yoruyor. Her yontemi denedim hic sallamadığım halde sallamaya bile calıştım ama yok 21:00 de uykuya yatırsam 23:00 e kadar yatakta donup duruyor uykusu geldiği halde sadece etrafa bakıyor, dalamıyor bir turlu sonra acıkmaya başlıyor ( astım doktorumuzun onerisiyle yatmadan 2 saat once hicbir şey yedirmiyorum) daha da uykuda zorluk cekip yemek diyor.
Benim yaptığım yontemler; Ninni soyledim, kitap okudum, yorucu akşam aktiviteleri yaptım, sakin aktiviteler de yaptım, salladım ki normalde hic sallayarak uyutmadım kendi yatıp uyuyan bir cocuktu hep, sallayınca midesi bulanıyor zaten, sarıldım, memeyi keseli bir sene olacak neredeyse memeye sarılarak uyutmaya calıştım, uyku arkadaşı var, yatmadan once duş alıyor yani hep bi dizen de kursam asla bu dalış suresini kısaltamıyorum. Ben daha ne yapayım hanımlar 2 saatten fazla suruyor bu surec cok yordu beni farklı bi fikri olan yazsın lutfen.