Merhaba, 15 gun once sezeryanla doğum yaptım. Ailem farklı şehirde. Annem ve ablam yardıma geldiler, doğumdan once 2 3 kalacaklarını soyluyorlardı ama 10 gunden sonra suratlarını asmaya başladılar ve en sonunda 'işimiz gucumuz var senin cocuğuna mı bakıcaz' cumlesini duydum. Eşim de hep yurtdışında şehir dışında. Zaten hamileyken aramız bozuldu ve her şey mukemmel sanarken ayrılma aşamasına geldik.
Benim sorunum bebeğimi tutmada sıkıntı yaşıyorum. Korkuyorum bi yerine zarar vericem diye ozellkle boynuna. O yuzden emzirirken hep başkası veriyor kucağıma. Tek başıma bakabilir miyim diye korkularım var tabi ama bir suru insan cocuğunu desteksiz tek başına buyutuyor ben neden yapamıyım diyorum. En azından 1 - 2 aylık olana kadar yanımda olurlar sanıyordum ama şuan 15 gunluk bebeğimle tek başıma kalmak uzereyim. Bakıcı fiyatları ucmuş durumda zaten. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bebek hemşireleri gelip eve birebir eğitim veriyormuş onu duşunuyorum. Bu konuda sadece ben mi sorun yaşadım bilmiyorum.
yenidoğan bebeğimi tutamıyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- yenidoğan bebeğimi tutamıyorum