Herkese merhaba. Oncelikle konumu Bebek/cocuk buyuturken bolumune acmayı duşundum ama burası daha aktif olduğu icin daha faydalı geri donuş alacağımı duşunuyorum.

Bebeğim ay sonu 11 aylık olacak, 9 kilo ve 80 cm. Kilosu bana gore az ama persentil değerine gore ortalama kabul ediliyor, boyu zaten ust sınırda. Doğduğundan beri anne sutu ile besleniyor hic mama almadı 6. aydan itibaren de ek gıda veriyorum. Şuan beslenmesi cok iyi iştahı yerinde surekli bir şeyler yemek istiyor. Hele biz yerken ona vermemek mumkun değil ama hep yedikleri boyuna gidiyor ben kilosunu biraz dert ettim acıkcası.

Sizlere asıl sormak istediğim konu ise "Artık anne sutu ara oğun, normal yemekler ana oğun olmalı" gibi icerikler goruyorum. Şuan doğuda bir ile tayin olduğumuz icin istediğim gibi bir cocuk doktoru bulabilmiş değilim. Siz deneyimli annelerden fikir istiyorum bebeğimi nasıl beslemeliyim?

Kahvaltı, ara oğun, oğlen yemeği ve ara oğun olarak gidiyorum ve her istediğinde anne sutu alıyor. Emzirme duzeni gunde belli bir sayı mı olmalı nasıl ilerlemek gerek fikirlerinizi bekliyorum. Cok teşekkur ediyorum şimdiden.