Herkese merhaba, araştırma yaptım ama doğru duzgun kaynak bulamadım doktora goturmeden once bi fikir almak istedim. Oğlum 14 aylık besin değerleri kan seviyesi sağlık durumu gayet iyi kilosu boyu normal ama son 1 haftadır durduk yere oğurerek kendini kusturuyor. Babası da ben de vardiyalı calışıyoruz ben oğlen anneannesine bırakıyorum orada da cok mutlu ve huzurlu bırakırken ağlaması uzulmesi olmuyor, anneannesiyle dedesiyle oyunlar oynayıp eğleniyor eşim saat 4 gibi alıp geri eve getiriyor ve surekli yanındayız ilgiliyiz duygusal bir aclığı yok. Gece uykusu duzenli gece boyunca 10-12 saat arası deliksiz uyuyor. 11 tane dişi cıktı hala da cıkarıyor azı dişlerini. Yemesi iyi etini sutunu yumurtasını meyve sebze her şeyini yiyor yani her şey normalken mutluyken bir anda durup oğ oğ yapıyor ve kusuyor. Bazen telefonumuzu buluyor elinden alınca ağlıyor o zaman da yapıyor aynı şeyi ne yapacağımı şaşırdım daha once bunu yaşamış olan bi anne var mı acaba. Dun gece de ağlayarak uyandı bir kac dakika bekledim cunku bazen ruya gorduğu icin uyanıyor bir mızırdanıp geri uyuyor yine oyle olur diye bekledim ama oğurmeye başladı kucağıma aldım hemen. Tamam gunduz yapıyordu ama gece ilk defa boyle bir şey yaptığını gordum. Acaba diş cıkardığı icin mi boyle yapıyor şaşırmış durumdayım