Merhabalar oncelikle şunu belirtmek istiyorum ki cok takıntılı olduğum icin 14 Haziran'da bacağında morluklar oldugu icin 2 yaş oğluma tam kan testi yaptırdım ki cok yuksek ihtimal duşmeden vs oldgu halde ama işte icimi rahatlatmak istedim. Ve yaptırdım butun değerler normaldi morluklarda duşmeden olmalı ki gecti. 7 ay once ilk 25 haziranda da 2. Ateşli havalesini gecrdi oglum. Bende kucukken gecirmişim abiside gecirdi yani biraz genetik. Neyse havale icin hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu farenjit dolayısıyla ateş olmuş gecirmiş. Kan testi yaptılar lym neu ve wbc değerleri duşuk cıktı. Doktor cok yuksek ihtimal viral enfeksiyondan dolayısıyla bu değerler duşuk ama yinede her ihtimale karşı 1 hafta sonra tekrar kan testi yapacagız gozumuzle yukseldğini gorelim yukselmiş olursa dedgm gibi viral enfeksiyondandır ama yukselmezse hematolojiye yonlendrcem araştırmak icin dedi. Şimdi nasıl 1 hafta bekleyeceğim napacağıo bilmiyorm ihtimali bile beni cok cok korkutuyor aranızda boyle bişey yaşaypta sadece enfeksiyon yuzunden olan var mı