Kızımın kan degerleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Kızımın kan degerleri
-
16-09-2022, 10:26:03İyi akşamlar 1 yaşında kızım var ve doğduğundan beri 1 hafta iyi 1 hafta hasta surekli ateş ishal kusma bu şikÂyetlerle uğraşıyorum surekli hastaneye goturuyorum ama bir sonuc alamadım bundan 1 ay kadar once kızımın pltsi trombosit değeri 97 ye duştu doktor hemen yatış verdi umarım duşunduğum şey değildir yukselmezse sizi burda tutamam maraşa sevk ederim dedi korktuğu hastalık allah korusun kan kanseri losemi neyse değer ertesi gun tekrar yukseldi kalbinde de ufurum var surekli kalp carpıntısı oluyo bugun yine hastalandı aniden kusmaya başladı ishal hastaneye goturdum iki defa kan almak icin deldiler kollarını kanı anında pıhtılaştı alamadılar ayağından aldılar yine bu sefer de plt trombosit değeri 543 bine yukseldi butun değerleri kimi duşuk kimi yuksek bu değerin yuksekliği hayati anlam taşıyor kan pıhtılaşıp damar larda dolaşmıyomuş pazartesigunu kahramanmaraş necip fazıl hastanesine goturucem surekli halsiz yorgun kızım babamı kan kanseri losemiden kaybettim 41 yaşında ailemizde kanser hastalığı var ben cok korkuyorum internetten bakınca hep kanser cıkıyo pazartesi gunu goturucem ama icim icimi yiyo boyle bişey yaşayan oldumu bilginiz varsa benimle paylaşabilirmisiniz tedavilerle ilaclarla ameliyatla oldu kızım cok korkuyorum lutfen yaşayan varsa yazsın.