Cok yalnızım!!!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cok yalnızım!!!
-
16-09-2022, 10:21:04Cok yoruldum artık sabahtan akşama kadar tek başıma kızıma bakıyorum hic durmuyor cok hareketli evde yemek haricinde ufak tefek şeyleri yapıyorum ama ocak başına gecipte bir turlu bana yemek yapma fırsatı vermiyor eşim işten gelince yemeği eşim yapiyor sırf bu yuzden her gun tartışıyoruz yemek yememiz akşam saat 10 11 leri buluyor cok zorlanıyorum yanimda hic kimsem yok hic yardimcim yok annem babam hepsi uzak o kadar yalniz hissediyorumki kendimi birşeylere yetişebilmek icin yeterince mucadele veriyorum ama olmuyor bir yere kadar artık gucum kalmadı surekli oturup ağlıyorumm sinirlerim cok bozuldu herşey bana bakıyor evin icinde hem yemek hem camaşır hem sil supur hem cocuğun bakımı hem cocuğu al dışarı gezdirmeye cıkart ustelik evi darmadağın bir halde bırakıp cocuğun yinede gonlu olsun deyip parka goturuyorum depresyonda gibiyim yetemiyorum sanki beni bu kadar bunaltan ne olabilir sizce hem yalnızım hem birşeylere yetişemiyorum niye boyleyim sizce gercekten depresyonda miyim yoksa