Bebeğim daha 2 aylık ilk cocuğumuz ikimizin de cocuk tecrubesi yok bebek aglamaya başlayınca başlıyor konuşmaya ya şoyle yap boyle yap bu ne boyle bebegin ne sorunu var yok işte şu sorunu vardır yok işte bu sorunu vardır bu yuzden ağlıyor Bir de boyle karşıda bilmişlik taslıyor ben nereden bileyim ben de ilkez cocuk yapıyorum ben ilk kez cocuğa bakıyorum o an benim panik ettiriyor Bir de boyle karşıda her şeyi biliyormuş gibi sadece konuşuyor al o zaman kendin bak kardeşim yok al sustur yok al cok biliyorsan sen yap Yok bebek buyutuyorum ev dağınık oluyor gayet normal olarak cunku ben bebeğime tek başıma bakıyorum ve 19 yaşındayım bircok işi yapmama rağmen hala beyefendiye ben işte ona gore hicbir şey yapmıyorum bu evi niye boyle daginik bu ev niye şoyle niye boyle topla o zaman oturacağına madem sen topla tamam toplar Allah razı olsun cok temizdir cok titizdir arada kendisi toplar ama ben her şeye tek başıma yetişemiyorum sonra iste sen kadın mısın kadın dediğin boyle mi olurmuş şoyle mi olurmuş madem oyle o zaman sen yuru git başka kariya diyorum o da yok karı gibi cenesi var ya alip bıcağı saplayasım geliyor bazen ya gercekten ne kadar bıktım ya kendisinden beni oyle bir soğuttu ki bu huyları sayesinde ay yeter illallah ettim ya hayır cocuğum babasız buyumesin diye katlanıyorum yoksa cekip gideceğim o dereceye kadar getirdi bir erkek kendinden bu kadar soğutabilir mi ya ha cekip gitmeye kalksam ona da izin yok adam kapıları kilitliyor oyle bir manyak yani bırakmıyor ama işte kavga yaptıktan sonra s********* bilmem ne bırak gideyim o yok yani ne kadar dengesiz bir insanlayim ya bu Genc yaşımda omrum curutecek