Merhaba herkese;
Burda belli cinsiyet testleri , hisler, ruyalardan konuşuyoruzya...sanırım bazen cok da doğru yapmıyoruz.
Ben hamileliğimin başından beri kız hissediyordum. Hatta kızım diye konuşuyordum. Eşim haric cevremdeki herkes de kızın olcak diyordu. Sonra oğrendik ki bebişimiz erkekmiş...İşin garibi burda başlıyo..Herkes kendini oyle şartlamış ki erkek oluşuna nerdeyse kimseyi sevindiremedim. Ozellikle de kayınvalidemi...Oğrendiğimiz gun akrabalarına telefonda mujdeyi verirken hep isteksiz, solgun malesefli konuştu insanlarla.. Komşusunun kız torununu ovdu durdu...Oyle cok uzuldum ki..sonrasında 3 kez daha kontrole gittik ve ben her seferinde doktor yanlış gormuşum kızmış diyecek diye bekledim. En son gecen hafta gittik 28 + 1 iken ve ultrason fotoğrafını bile verdi..yani erkek...ama Allahımın gucune gitmesin ben hala bi garibim..Tabiki cok seviyorum şimdiden heyecandan oluyorum..ama arada bu konuya girip cinsiyet belirlemeleri okumadan da gecemiyorum. Herkes erkek bebeği olsun diye kaynanasından tepkiler alırken ben birturlu mutlu edemedim...Surekli yuzun de erkenden lekelendi..kilo da almışsın(29. haftada 3 kilo aldım! )...kız olsa şunları alırdık tepkilerinden ve hamilelik duygusallığıyla bunları maksimumda hissetmekten sıkıldım..
Ne yapmalıyım, Nasıl olmalı diye bi sorum yok..sadece paylaşmak ve kimseye soyleyemediğimi icimden atmak istedim..okuduğunuz icin bile teşekkur ederim...
icimde kıpır kıpır bir erkek....
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Doğuma Hazırlık
- icimde kıpır kıpır bir erkek....