Beşiktaş'ta son 2 lig macında forma giymeyen kaleci Ersin Destanoğlu'nda yaşanan problemin sozleşme krizi olduğu ortaya cıkmıştı.
Beşiktaş Yonetimi'nin gectiğimiz gunlerde kaleci genc file bekcisi ile yeni sozleşme goruşmesi yaptığı ve yıllık kazancı 180 bin TL olan 21 yaşındaki file bekcisine bu kez 10 katı fiyatla yıllık 18 milyon TL teklif ettiği oğrenildi.
Ancak Ersin Destanoğlu'nun bu teklife cevabı olumlu olmadı.
Sozleşmesinin son senesinde olan 21 yaşındaki kalecinin, "Ben şampiyon takımın kalecisiyim.
Şampiyonluk yaşanırken de, sonrasında da kendimi ispat ettiğimi duşunuyorum.
Ben sadece hakkım olanı istiyorum" dediği oğrenildi.
Takvim'in haberine gore; Ersin Destanoğlu'nun Beşiktaş'tan istediği rakamın ise yıllık 25 milyon TL olduğu oğrenildi.
Kendisine yapılan ilk teklifi kabul etmeyen başarılı file bekcisi ile ikinci bir goruşme daha yapılacağı da gelen haberler arasında.
Gerekirse devreye direkt olarak Başkan Ahmet Nur Cebi'nin girebileceği de ifade ediliyor.
Teknik direktor Valerien Ismael'in de bu sorunun bir an once cozulmesini beklediği belirtiliyor.
Başarılı kaleciye yurt dışından ciddi talipler olduğu da gelen bilgiler arasında.
ERSİN DESTANOĞLU KİMDİR?
Beşiktaş altyapısından yetişen 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu, lige verilen corona virusu arasından sonra A takımın kalesini korumaya başladı.
2001 doğumlu Ersin, 1.95 boyunda.
Genc kaleci, bu sezon Spor Toto Gelişim Elit U-19 liginde 18 kez siyah beyazlı formayı giydi.
Alt yaş gruplarında milli formayı 17 kez terleten Ersin'in Beşiktaş ile 2023 yılına kadar sozleşmesi bulunuyor.