3 yaşında bir kızım var, 1 ay kadar once bir kızım daha olacağını oğrendim. Cin takvimi (hem de cin Takvimine gore yaşımı bile doğru hesapladım-Ocak Şubat doğulu iseniz yaşınıza 1 ekliyorsunuz), Bioritm hesaplama, baby gender, yok adet sonrası tarihler, hepsine bak erkek cıkıyordu. Karnım top gibi, bebeğim dik duruyor karnımda, hep aşağılara tekme atıyor, ilk kızım hep gobek hizasında hareket ediyordu, yuzum de cirkinleşmedi ama kız...Ama şu var feci bulantı kusma yaşadım. (Artık birisi bulantım oluyor derse yuzde bir milyon kızın olacak derim)

Annemin 1 kız bir erkek cocuğu var, kayınvalidemin 2 oğlu var. Benim ailemde kız erkek sayısı dengeli dağılmış. Eşimin ailesinde de inadına erkek cocuk cok.
Ne bileyim şans mı nedir bilemiyorum. Herkez ay hesap da mı yapmadın erkek cocuk icin diyor. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar, "Kız diyorum" hımmm hayırlısı olsun diyorlar dudak bukerek peki niye? Erkek desem aynı şekilde yanıt almayacaktım biliyorum. Eşimin ailesi, babam, kardeşim hep erkek bekliyordu. Eşim boyle duşunmeme kızıyor. Allah'ın gucune gider diyor ama takıyorum işte. Herkes "Vah vah diye bakıyor. Acınacak haldeymişim gibi.

Hani diyorsunuz ya arkadaşlar yanılmalar olabiliyormuş. Benim doktorum ilkel ultrason aletiyle yan goruntusunde 17 haftalıkken kız dedi.Ayrıntılı ultrasona girdim doktorun verdiği raporda alttan goruntusu var bebeğin, bacak arası bomboş. İnternettteki resimlere bakın farkı anlarsınız. Yani yanılma da ben de tutmadı.
İlk kızımda ilk gorduğum ruya erkek bebekti, bunda da kız bebek gordum. Hep tersi cıkarmış derlerdi bana...

Bebeğim doğunca boyle hissetmem herhalde ama kendimi cok eksik hissediyorum. Hayallerimiz gercekleşmedi diye uzuluyorum. Her ideal ciftin bir kızı bir oğlu vardır ya filmlerde bile. Şimdi herkes eh ucuncuye artık diyor. Calışan bir bayanım, Allah'a buyuk konuşmak olmasın ucuncu falan denemem mumkun değil.

Benim etrafımdaki bazı bilmiş tanıdıklarım "Hıh biz yaptık tuttu" diyorlar da demek ki tek beceriksiz mi benmişim?

Oyle bir icimi dokeyim dedim. Cinsiyet tamamen Allah'ın isteğine bağlı birşey. Yok beslenme, yok yumurtlama gunu, olmazsa olmuyor. Herkese hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar dilerim...