İsim yuzunden boşanan ilk ben olacağım :)))
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- İsim yuzunden boşanan ilk ben olacağım :)))
-
16-09-2022, 07:20:47Eylul ayı sonunda bir kız bebeğim olacak ve isim konusunda eşimle bir turlu anlaşamıyoruz. Oğlumun adını koyarken bir suru felsefi sebebe dayanarak ATEŞ koyduk adını ve ben de oğlumun adını cok seviyorum. Hamile olduğumu oğrendiğim anda cinsiyet falan oğrenmeden Guneş gecti icimden. Ateş beşeri insan yapandı Guneş yaşam enerjisi olmazsa olmazı doğal olarak mukemmel uyuyorlardı birbirlerine ama eşim ismin cok yaşlı olduğunu ve cocukta guzel durmadığını soyluyor. Hamilelikten once hep kız olursa kıvılcım olur adı diyorduk ama dedim ya kızım karnıma duştuğu an adını koydu Guneş'i gecirdi icimden. Hadi Guneş olmasın diyelim bari Kıvılcım olsun ilk duşunduğumuz olsun yok eşim once annemin adı olsun dedi Hatem koymaya kalktı kıyameti kopardım şimdi de tutturmuş ben Cağla yemeyi cok seviyorum Cağla olsun adı diyor Allah aşkına yemekten cocuk adı olur mu ya oldu Karpuz kavun falan koyalım tam olsun bari gunlerdir cıldıracağım bana cocuğun nufus kağıdını eline alınca gorursun diyo valla ertesi gun hem cocuğun adını değiştirmek icin hem de boşanmak icin dava acarım gene de cocuğuma yemek adı koymam. Arkadaşlar yardım edin eşimi nasıl ikna edebilirim hadi ikna edemedim yerine felsefi anlamı da olan ya da ucu mitolojiye dayanan guzel bir isim onerin şimdi inatlaştık belli ki Guneş koyamayacağım kızımın adını (( Bu arada ben oğretmenim ve dolayısıyla bir suru oğrencim var onlardan birinde olmayan onların enerjisini taşımayan bir isim istiyorum o yuzden cok populer ya da cok kullanılan bir isim olsun da istemiyorum. Oğlumda hic zorlanmamıştım ne zormuş kız ismi koymak...