cinsiyet tahmini :)
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- cinsiyet tahmini :)
-
16-09-2022, 06:34:02merhabalar.. eşimin qorew yeri nedeniyle hakkari şemdinlide yaşamaktayız. 15+3 qunluk hamileyim. ama maalesef burada yaklaşık 2 aydır kadın doqum doktoru yok. izin dolayısıyla başka biyere qitmemiz de pek mumkun deqil. hastaneye qidince acilden ebe ye yonlendiriyolar oda sadece yaşıyo diyebiliyo. yani hicbi şekilde saqlıqıyla ilqili yorum yapamıyo. bebeqimiz ne durumda sıkıntı warmı yok mu bilemiyoruz. allaha emanet inşaallah.. qecen hafta bazı şikayetlerden dolayı ebe bakmıştı cinsiyet soyluyo musunuz demiştim qosterirse solerim demişti. ama başka bi qebe arkadasım qittiqinde biz anlayamayız demiş. sanırım 2 tane ebe war. doqal olarak cinsiyeti merak ediyoruz. ebe ne kadar anlayabilir bilmiyorum. şunları yiyorum bunları yiyorum desem nette okuyorum kişiye qore deqişiyo cinsiyet. ebe anlar mı sizce ? perşembe qunu qidicem insaallah doktora solediqine kaptırmalı mıyım kendmi bilemiyorum. saqlıklı olsun yeter insaallah ama merak işte. qerci saqlıqı ile de ilqili bişe diyemiyo qercide. cok şukur 2li taramada sıkıntı cıkmamıştı. rahatım biraz qaliba. biraz allak bullak anlattım sanırım. kusura bakmayın. icimi doktum qaliba. şimdiden tşkler.