Bebeğimize isim vermek ne kadar da zormuş, hele benim gibi kararsız bi insansanız

Uzun araştırmalarım sonucu beğendiğimiz isimlerin anlamlarını, kişilik analizlerini cıkartıp bi tablo yaptım. Oncelikle eşim ve benim, daha sonra da aile buyuklerinin icine sinen bi isim olması bizim icin onemliydi. Aile buyukleri isim icin bize hic karışmadılar ama onların da duşuncelerini almak istedik. Bunun icin birgun butun aileyi topladık, ellerine hazırladığım tabloyu verdim ve bir de kalem

Beğendikleri isimlere 1 den 5 e kadar not vermelerini istedim. Sonucta her isim icin notları topladık ve kızımızın isminin BADE GULCE olmasına karar verdik. Gulce isminin de aile icin onemi biraz daha fazla, iki ailenin soyisimlerinden ortaya cıkan bi isimdi, bunu da eşim akıl etmişti, bu da herkesin hoşuna giden bişey oldu
Şimdi gelelim beğendiğim isimlere;
Ada, Bade, Balca, Balım, Cansın, Ceyda, Ceyla, Derin, Duru, Ela, Gulce, Işıl, İlayda, Masal, Melisa, Peri, Pırıl, Tacmin
Belki bu isimler bi fikir verebilir arkadaşlar..ve yaptığım anket yontemi de işinize yarayabilir